Nieuwe collectie Kunstuitleen Haarlem

Sinds 1 juni hangt de nieuwste collectie op de rekken. Ruim 200 unieke werken en stukken grafiek afkomstig van Kunst centrum Haarlem, van hoge kwaliteit en deels perfect ingelijst, wachten op nieuwe eigenaren!

Erfgoed in nieuwe film JK Rowling

50 van onze typemachines afkomstig uit de Putman collectie zijn in juli 2015 verscheept naar Warner Brothers voor de film ´Fantastic Beasts and where to find them´. Echte filmsterren zijn het geworden: zelftypende machines! Maar goed dat WF Hermans het niet meer heeft meegemaakt

Nieuwe collectie Eindhoven

Vanaf nu kun je de nieuwe collectie van de gemeente Eindhoven komen bewonderen. Voor 87 BKR-werken van hoge kwaliteit zijn we op zoek naar een nieuwe eigenaar.  

 Nationaal Onderwijsmuseum

Het Nationaal Onderwijsmuseum gaat in het komende jaar verschillende deelcollecties screenen. De objecten die worden afgestoten komen beschikbaar voor adoptie. Via onze nieuwsbrief,website en social media zullen we je op de hoogte houden.

Nieuwe collectie: Rode Kruis

Op 18 november presenteren we tijdens het VIP-diner een nieuwe erfgoedcollectie afkomstig van het Nederlandse Rode Kruis. Als je voor die tijd op onze locatie in Eindhoven binnenloopt kun je alvast zien waar het om gaat..............                         De eerste verkoopdag is zaterdag 19 november.

Nieuwe collectie: nog eens 5000 kunstwerken van de gemeente Rotterdam

In november starten we met de herbestemming van nog eens ruim 5000 kunstwerken van de gemeente Rotterdam.

Eerder herbestemden we voor Rotterdam al 2000 werken.