Gilde van Erfgezellen steunt Onterfd Goed

Stichting Onterfd Goed is een organisatie zonder winstoogmerk. We werken met vrijwilligers en stagiaires en een minimum aan betaalde krachten. We zijn afhankelijk van de opbrengst van de 'adoptie'. Dat is doorgaans niet gemakkelijk. In maart ging de stichting failliet, maar doordat een aantal mensen uit het netwerk van Onterfd Goed het financieel mogelijk maakte, zijn we weer volop aan het werk om mooie, verweesde objecten een plek te geven. Vrijwel al onze bezoekers en klanten waarderen ons werk en vinden het belangrijk dat we dat blijven doen. Maar daarvoor hebben we dringend steun nodig. 

Er zijn verschillende mogelijkheden; je kunt natuurlijk regelmatig een object of kunstwerk bij ons kopen. Maar je kunt ons ook zonder adoptieplannen financieel steunen. Daarvoor is het Gilde van Erfgezellen in het leven geroepen. Er zijn vier verschillende Gildeleden; ze hebben met elkaar gemeen dat ze altijd als eerste in kunnen schrijven voor speciale activiteiten of evenementen, maar verder hebben ze heel verschillende karaktereigenschappen.

Erfgenaam     €50 per jaar

- altijd 5% (extra) korting op adopties

-50% korting op een couvert bij een     VIP-diner naar keuze

Erfgezel         €100 per jaar

-altijd 10% (extra) korting op adopties

-een couvert bij een VIP-diner naar keuze 

Erfmeester     €500 per jaar

-altijd 10% (extra) korting op adopties

-2 couverts bij een VIP-diner naar keuze 

-2 relatiepakketten ter waarde van €49 

-mogelijkheid om extra pakketten in te kopen

 

Erf-grootmeester   €1000 per jaar

altijd 10% (extra) korting op adopties   

- 2 couverts bij een VIP-diner naar keuze

-2 maal per jaar een kunstwerk te leen

-5 relatiepakketten ter waarde van €49

-de mogelijkheid om extra pakketten in te kopen

 


Ja, ik steun Onterfd Goed en word lid van het Gilde !!

Ik schrijf me per mail in en geef aan of ik Erfgenaam, Erfgezel, Erfmeester of Erfgrootmeester wil worden. Ik krijg een bevestigingsmail binnen 3 werkdagen met daarin alle rechten en plichten van een Gezel. Pas na het beantwoorden van die mail ben ik definitief Gildelid en ambassadeur van Stichting Onterfd Goed.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.