* vrijdag 29 september VIP-diner in Eindhoven

Om ons vakantiegevoel flink te rekken hebben we voor dit VIP-diner de keuze gemaakt voor een zomers vis-menu, samengesteld door De Visscherie in Uden en een prachtig wijnarrangement, geselecteerd door onze eigen vinoloog Mart de Lange. Kosten per couvert € 40,-

Deze avond presenteren we maar liefst twee nieuwe collecties: 25 antieke stoelen uit de collectie van het Fries Museum en de BKR-collectie van de gemeente Zandvoort. Deze collectie is een wat vroegere dan we gewend zijn en bevat een aantal prachtige zeegezichten.

Verder maken we weer 5 nieuwe dozen met uitgelijst werk uit Rotterdam open die avond. De deelnemers aan het diner krijgen de mogelijkheid de pareltjes er uit te vissen. Op alle aankopen die avond geven we weer 10% korting; ook op de nieuwe collecties!

* 21 t/m 29 oktober: Dutch Design Week  op Sectie-C

VIP-diner of VIP-lunch arrangement

Eenmaal per kwartaal kun je aanschuiven bij een VIP-diner. Op deze avonden presenteren we nieuwe collecties en vertellen we je meer over uiteenlopende onderwerpen. De kosten per couvert, inclusief drie glazen uitstekende wijn of bier zijn € 40,00.

Je kunt ook voor een eigen groep een VIP-diner of VIP-lunch boeken. De prijs per persoon is afhankelijk van het menu en het aantal gasten. Een eventueel programma wordt in overleg samengesteld. Minimaal twintig en maximaal honderd gasten.
Taxatiedag zondag 19 november

In samenwerking met Art Dumay uit Nuenen houden we op zondag 19 november van 11.00 tot 17.00 uur een dag waarop je kunst en allerlei voorwerpen kunt laten beoordelen.