ONTERFD GOED                                  DE ADOPTIEBALIE VOOR NEDERLANDS ERFGOED


KLIK HIER VOOR ONZE WEBSHOP

met honderden kunstwerken van Nederlandse makers en authentieke historische objecten. We verzenden gratis in Nederland.nieuwe collectie: kunstenaar Gillis van Oosten

Deze collectie van ruim 2500 werken van de kunstenaar Gillis van Oosten is afkomstig van de gemeente Delft. Inmiddels staan er bijna driehonderd werken -grafiek, tekeningen, aquarellen en doeken- op de webshop. In onze hal in Eindhoven vind je daarnaast nog een groot assortiment acryl en olieverf schilderijen. Een deel hiervan komt in de komende periode ook op de webshop.

 


Bezoek onze adoptiehal op Sectie-C in Eindhoven

In onze 750 m2 grote hal in Eindhoven hebben we veel meer dan we op de webshop kunnen laten zien. Honderden ingelijste kunstwerken, grafiek, erfgoedobjecten en vintage. In totaal hebben we altijd ruim 5000 stuks op voorraad en de collectie wordt wekelijks aangevuld. Zeker de moeite waard om regelmatig binnen te wandelen.Ons bezoekadres:

Sectie-C hal 10

Daalakkersweg 2 (hoofdingang)

5641JA  Eindhoven

tel: 06 2478 4170

email: info@onterfdgoed.nl


Openingstijden

woensdag tot en met zaterdag:

      10.00 tot 17.00 uur

elke eerste zondag van de maand:

      12.00 tot 17.00 uur

Aangepaste openingstijden

donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag gesloten

 Inschrijven voor de nieuwsbrief

Als we iets bijzonders te melden hebben- sturen we een nieuwsbrief naar onze vaste klanten. We houden je op de hoogte van nieuwe collecties, aanbiedingen en onze agenda.