KLIK HIER VOOR ONZE WEBSHOP

met honderden kunstwerken van Nederlandse makers en authentieke historische objecten. We verzenden gratis in Nederland.DONDERDAG 18 OKTOBER ZIJN WE VANAF 14.00 UUR GESLOTEN IN VERBAND MET ONZE JAARLIJKSE TEAMDAG


Dutch Design Week op Sectie-C   20 - 28 oktober

Sectie-C is een van de locaties van de Eindhovense DUTCH DESIGN WEEK. Volgens velen de leukste DDW plek vanwege de 'ruwe rafelrandjes', maar vooral omdat Onterfd Goed hier haar thuisbasis heeft. 800 m2 met duizenden objecten en kunstwerken. In deze week hebben we heel veel aanbiedingen èn krijgt iedere bezoeker een waardebon van € 5,00 euro voor een aankoop bij Onterfd Goed. Ook dit jaar hebben we weer een prachtige tentoonstelling:

'SNEAKER PEEK'        history of sneaker design

Speciaal voor Onterfd Goed en de DDW maakte het Nederlands Schoenen Museum een tentoonstelling over het ontstaan van de Sneaker, ruim 100 jaar geleden in de Verenigde Staten. In de tweede helft van de 20ste eeuw maakten Nederlandse ontwerpers het eerste Dutch Design op het gebied van de sneaker. Niet alleen grote merknamen zoals Nubikk, maar vooral veel individuele designers laten hier hun ontwerpen zien.


Reserveer voor de wijnproeverij op zondag 11 november

Vinoloog Mart de Lange neemt ons mee naar de Beaujolais, Hij laat ons zes van de tien crus uit die streek proeven in combinatie met herfstige gerechtjes.


Onterfd Goed als tip van Rik, de stadsgids


We zoeken voor duizenden kunstwerken en erfgoedobjecten een goed thuis. Musea, gemeentes en kunstuitlenen hebben te veel objecten verzameld en moeten ruimte maken om hun kerncollecties beter te kunnen beheren.

Op onze webshop vind je honderden objecten en kunstwerken afkomstig uit verschillende collecties. De prijzen liggen doorgaans op tussen de 10% en 25% van de oorspronkelijke prijs.

We verzenden gratis in Nederland, tenzij anders aangegeven in de omschrijving van het werk.


Kunstwerk 'Rotating Shelters' heeft een nieuwe bestemming !

Hartelijk dank aan iedereen die onze oproep op Facebook heeft gedeeld. Dank zij alle hulp hebben we een prachtige nieuwe bestemming gevonden. De gemeente Eindhoven heeft zich opgeworpen als adoptieouder. Ze onderzoekt nog welke plek het meest geschikt is voor het kunstwerk van Winter en Horbelt. 


Bezoek onze adoptiehal op Sectie-C in Eindhoven

In onze 750 m2 grote hal in Eindhoven hebben we veel meer dan we op de webshop kunnen laten zien. Honderden ingelijste kunstwerken, grafiek, erfgoedobjecten en vintage. In totaal hebben we altijd ruim 5000 stuks op voorraad en de collectie wordt wekelijks aangevuld. Zeker de moeite waard om regelmatig binnen te wandelen.Onterfd Goed in de belangstelling


Ons bezoekadres:

Sectie-C hal 10

Daalakkersweg 2 (hoofdingang)

Daalakkersweg 10 (zijingang)

5641JA  Eindhoven

tel: 06 2478 4170

email: info@onterfdgoed.nl


Openingstijden

woensdag tot en met zaterdag

10.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden december

 In december zij we op de normale uren geopend, ook in de kerstvakantie.Inschrijven voor de nieuwsbrief

Als we iets bijzonders te melden hebben- sturen we een nieuwsbrief naar onze vaste klanten. We houden je op de hoogte van nieuwe collecties, aanbiedingen en onze agenda.
Het Gilde van Erfgezellen steunt Onterfd Goed

Stichting Onterfd Goed is een organisatie zonder winstoogmerk. We werken met vrijwilligers en stagiaires. Met zijn allen werken we hard om mooie, verweesde objecten een plek te geven. Onze klanten waarderen ons werk en vinden het belangrijk dat we dat blijven doen. Maar daarvoor hebben we dringend steun nodig. Je helpt ons door lid van het Gilde van Erfgezellen te worden. Om te laten zien dat we je bijdrage erg op prijs stellen, krijg je natuurlijk ook iets van ons terug.

Klik op de knop hier onder voor meer informatie.