Onze hal op Sectie-C in Eindhoven is geopend

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

We nemen voorzorgsmaatregelen zoals het RIVM ze aanbeveelt. We houden 1,5 meter afstand, laten maximaal 15 klanten binnen en zorgen voor desinfecterende gel en handschoentjes. We vragen je zo veel mogelijk met pin te betalen. Als je even moet wachten kun je dat op ons ruime terras doen onder het genot van een kopje koffie.


ONTERFD GOED                            DE ADOPTIEBALIE VOOR NEDERLANDS ERFGOED

Onterfd Goed adviseert en helpt erfgoedbeheerders (musea, gemeentes, etc) bij het verbeteren van hun collecties. Voor de objecten die niet in die collecties thuis horen en dus moeten worden afgestoten, zoekt Onterfd Goed een goed nieuw thuis. Door een object of kunstwerk te kopen help je ons Nederlands erfgoed te bewaren en weer zichtbaar te maken.

Ook wordt ons regelmatig gevraagd een oeuvrecollectie van een overleden kunstenaars te herbestemmen. Door dit steeds wisselende aanbod hebben we altijd ruim 3000 kunstwerken en historische objecten op voorraad in onze hal in Eindhoven. Op onze webshop vindt je een groot deel daarvan.


KLIK HIER VOOR ONZE WEBSHOP

met honderden kunstwerken van Nederlandse makers en authentieke historische objecten. We verzenden gratis in Nederland, tenzij anders aangegeven bij het object.We blijven onze pakketten verzenden met Post.nl

Post.nl laat ons het volgende weten:

Vanaf 16 maart worden pakketten niet meer overhandigd. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij de zending over de drempel en droog binnen.

De bezorger tekent na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de 3 laatste tekens van de legitimatie te noteren. Op postnl.nl/corona kun je meer lezen over de actuele situatie.
Ons bezoekadres

Sectie-C hal 10

Daalakkersweg 2 (hoofdingang)

5641JA  Eindhoven

tel: 06 2478 4170

email: info@onterfdgoed.nl

 

Openingstijden

woensdag tot en met zaterdag

van 10.00 tot 17.00 uur

tijdens de bouwvak op woensdag gesloten 

In de zomerperiode zijn we niet geopend op zondagenInschrijven voor de nieuwsbrief

Als we iets bijzonders te melden hebben- sturen we een nieuwsbrief naar onze vaste klanten. We houden je op de hoogte van nieuwe collecties, aanbiedingen en onze agenda.