KLIK HIER VOOR ONZE WEBSHOP

met honderden kunstwerken van Nederlandse makers en authentieke historische objecten. We verzenden gratis in Nederland.Zondag 3 februari zijn we geopend op Sectie-C !

Op veler verzoek zijn we vanaf januari elke eerste zondag van de maand geopend. Zondag 3 februari ben je van 12.00 tot 7.00 uur van harte welkom op Sectie-C, hal 10.

Onze barista zorgt voor een perfecte kop Catunambú koffie of cappuccino of een kopje thee met iets lekkers. We presenteren deze zondag alwéér een nieuwe collectie: de eerste honderd schilderijen van de overleden kunstenaar Gilles van Oosten. Deze collectie van ruim 2500 werken is afkomstig van Museum Prinsenhof in Delft.

 


Collectie Nicolas Cobben is beschikbaar voor de verkoop

De hele collectie van overleden kunstenaar Nicolas Cobben is te zien in onze hal op Sectie-C en op onze webshop.


Bezoek onze adoptiehal op Sectie-C in Eindhoven

In onze 750 m2 grote hal in Eindhoven hebben we veel meer dan we op de webshop kunnen laten zien. Honderden ingelijste kunstwerken, grafiek, erfgoedobjecten en vintage. In totaal hebben we altijd ruim 5000 stuks op voorraad en de collectie wordt wekelijks aangevuld. Zeker de moeite waard om regelmatig binnen te wandelen.Ons bezoekadres:

Sectie-C hal 10

Daalakkersweg 2 (hoofdingang)

5641JA  Eindhoven

tel: 06 2478 4170

email: info@onterfdgoed.nl


Openingstijden

woensdag tot en met zaterdag:

      10.00 tot 17.00 uur

elke eerste zondag van de maand:

      12.00 tot 17.00 uurInschrijven voor de nieuwsbrief

Als we iets bijzonders te melden hebben- sturen we een nieuwsbrief naar onze vaste klanten. We houden je op de hoogte van nieuwe collecties, aanbiedingen en onze agenda.