ONTERFD GOED is de adoptiebalie voor Nederlands erfgoed

Voor een bescheiden bedrag word je de nieuwe eigenaar van een verweesd, authentiek historisch object of kunstwerk afkomstig uit Nederlandse collecties. Voor een selectie uit onze collecties zie de webshop hiernaast. Alle werken van de webshop plus nog 5.000 andere zijn in Eindhoven te zien en te adopteren. VIP-diner op vrijdag 29 september

Het eerstvolgende VIP-diner is op vrijdag 29 september. Je kunt je al opgeven. Het menu en het programma volgen binnenkort.


Ons nieuwe bezoekadres:

Sectie-C hal 10

Daalakkersweg 2

5641JA  Eindhoven

tel: 06 2478 4170

email: info@onterfdgoed.nl

Let op: Google geeft nog het oude adres aan !

Dit is de juiste Google-maps !


Openingstijden

woensdag tot en met zaterdag

10.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden augustus

in de vakantieperiode zijn we geopend:

donderdag tot en met zaterdag

10.00 tot 17.00 uur

Op woensdag geslotenInschrijven voor de nieuwsbrief

Als we iets bijzonders te melden hebben- sturen we een nieuwsbrief naar onze vaste klanten. We houden je op de hoogte van nieuwe collecties, aanbiedingen en onze agenda.
Het Gilde van Erfgezellen steunt Onterfd Goed

Stichting Onterfd Goed is een organisatie zonder winstoogmerk. We werken met vrijwilligers en stagiaires. Met zijn allen werken we hard om mooie, verweesde objecten een plek te geven. Onze klanten waarderen ons werk en vinden het belangrijk dat we dat blijven doen. Maar daarvoor hebben we dringend steun nodig. Je helpt ons door lid van het Gilde van Erfgezellen te worden. Om te laten zien dat we je bijdrage erg op prijs stellen, krijg je natuurlijk ook iets van ons terug.

Klik op de knop hier onder voor meer informatie.