KLIK HIER VOOR ONZE WEBSHOPReserveer voor het VIP-diner op vrijdag 21 september

De jonge chef Saar Scheerlings zorgt ervoor dat we ons weer op vakantie wanen. Driegangenbuffet met wijnarrangement


Reserveer voor de wijnproeverij op zondag 11 november

Vinoloog Mart de Lange neemt ons mee naar de Beaujolais, Hij laat ons zes van de tien crus uit die streek proeven in combinatie met herfstige gerechtjes.


Onterfd Goed als tip van Rik, de stadsgids


We zoeken voor duizenden kunstwerken en erfgoedobjecten een goed thuis. Musea, gemeentes en kunstuitlenen hebben te veel objecten verzameld en moeten ruimte maken om hun kerncollecties beter te kunnen beheren.

Op onze webshop vind je honderden objecten en kunstwerken afkomstig uit verschillende collecties. De prijzen liggen doorgaans op tussen de 10% en 25% van de oorspronkelijke prijs.

We verzenden gratis in Nederland, tenzij anders aangegeven in de omschrijving van het werk.


Kunstwerk 'Rotating Shelters' heeft een nieuwe bestemming !

Hartelijk dank aan iedereen die onze oproep op Facebook heeft gedeeld. Dank zij alle hulp hebben we een prachtige nieuwe bestemming gevonden. De gemeente Eindhoven heeft zich opgeworpen als adoptieouder. Ze onderzoekt nog welke plek het meest geschikt is voor het kunstwerk van Winter en Horbelt. 


Bezoek onze adoptiehal op Sectie-C in Eindhoven

In onze 750 m2 grote hal in Eindhoven hebben we veel meer dan we op de webshop kunnen laten zien. Honderden ingelijste kunstwerken, grafiek, erfgoedobjecten en vintage. In totaal hebben we altijd ruim 5000 stuks op voorraad en de collectie wordt wekelijks aangevuld. Zeker de moeite waard om regelmatig binnen te wandelen.Onterfd Goed in de belangstelling


Ons bezoekadres:

Sectie-C hal 10

Daalakkersweg 2 (hoofdingang)

Daalakkersweg 10 (zijingang)

5641JA  Eindhoven

tel: 06 2478 4170

email: info@onterfdgoed.nl


Openingstijden

woensdag tot en met zaterdag

10.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden december

 In december zij we op de normale uren geopend, ook in de kerstvakantie.Inschrijven voor de nieuwsbrief

Als we iets bijzonders te melden hebben- sturen we een nieuwsbrief naar onze vaste klanten. We houden je op de hoogte van nieuwe collecties, aanbiedingen en onze agenda.
Het Gilde van Erfgezellen steunt Onterfd Goed

Stichting Onterfd Goed is een organisatie zonder winstoogmerk. We werken met vrijwilligers en stagiaires. Met zijn allen werken we hard om mooie, verweesde objecten een plek te geven. Onze klanten waarderen ons werk en vinden het belangrijk dat we dat blijven doen. Maar daarvoor hebben we dringend steun nodig. Je helpt ons door lid van het Gilde van Erfgezellen te worden. Om te laten zien dat we je bijdrage erg op prijs stellen, krijg je natuurlijk ook iets van ons terug.

Klik op de knop hier onder voor meer informatie.