Onterfd Goed veilt via Catawiki

Vanaf vrijdag 24 juni gaan de eerste werken onder de hamer. Volg ons en misschien bied je mee?

We geven 50% korting op de laatste 500 werken van de collectie Utrecht !!!

In 2014 kwamen er 6000 kunstwerken binnen van de gemeente Utrecht. In twee jaar hebben we voor ongeveer 5500 werken nieuwe eigenaren gevonden. Om ook de laatste ruim 500 werken een plekje bij iemand boven de bank te geven, hebben we ze met 50% afgeprijsd. Vanaf 16 juni kun je ze bewonderen én adopteren in Eindhoven. Al voor een tientje heb je een stuk grafiek en de ingelijste werken gaan weg voor prijzen vanaf 20 euro.


Strijp Art Fair op 16 en 17 juli

Op zaterdag 16 en zondag 17 juli is er op de vloer van Onterfd Goed een kunstbeurs, waarvoor je zelf kunstwerken kunt inbrengen.

De adoptiebalie voor Nederlands erfgoed

Stichting Onterfd Goed

Ben je op zoek naar een betaalbaar kunstwerk van een Nederlandse maker? Ben je een liefhebber van vintage en erfgoed? Waar kun je dan beter terecht dan bij de adoptiebalie voor Nederlands erfgoed! 

Je bent van harte welkom om deze objecten en kunstwerken op onze hoofdlocatie (1000m2) in Eindhoven te komen bekijken. Heb je niet de mogelijkheid of de tijd? Geen probleem; een selectie van onze werken is ook online te bezichtigen via onze webshop.  

Openingstijden

We zijn elke week geopend van 10.00 tot 17.00 uur op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op andere dagen uitsluitend op afspraak. Voor openingstijden in juli en augustus zie 'CONTACT'.OODE by DUTCH DESIGN YEAR

Ook in Amsterdam kun je terecht voor onterfde kunst. In de winkel van OODE (recht achter het paleis, aan het Singel) vind je unieke kunst uit de collectie van Onterfd Goed en topdesign van Nederlandse bodem.  

Singel 159a

1012 VK Amsterdam

open: dinsdag t/m zondag van 12:00 - 18:00