Het Gilde van Erfgezellen steunt Onterfd Goed

Stichting Onterfd Goed is een organisatie zonder winstoogmerk. We werken met vrijwilligers en stagiaires. In maart ging de stichting failliet, maar doordat een aantal mensen uit het netwerk van Onterfd Goed het financieel mogelijk maakte zijn weer volop aan het werk om mooie, verweesde objecten een plek te geven. Onze klanten waarderen ons werk en vinden het belangrijk dat we dat blijven doen. Maar daarvoor hebben we dringend steun nodig. Juist in de aanloop naar nog meer mooie collecties hebben we die erg hard nodig!

De adoptiebalie voor Nederlands erfgoed

Stichting Onterfd Goed

Ben je op zoek naar een betaalbaar kunstwerk van een Nederlandse maker? Ben je een liefhebber van vintage en erfgoed? Waar kun je dan beter terecht dan bij de adoptiebalie voor Nederlands erfgoed! Je bent van harte welkom om deze objecten en kunstwerken op onze hoofdlocatie (1000m2) in Eindhoven te komen bekijken. Heb je niet de mogelijkheid of de tijd? Geen probleem; een selectie van onze werken is ook online te bezichtigen via onze webshop.  

Openingstijden zomermaanden

We zijn elke week geopend van 10.00 tot 17.00 uur op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op andere dagen uitsluitend op afspraak. Voor aangepaste openingstijden in juli en augustus klik hieronderOODE by DUTCH DESIGN YEAR

Ook in Amsterdam kun je terecht voor onterfde kunst. In de winkel van OODE (recht achter het paleis, aan het Singel) vind je unieke kunst uit de collectie van Onterfd Goed en topdesign van Nederlandse bodem.  

Singel 159a

1012 VK Amsterdam

open: dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 18:00


TILT DESIGN EN ANTIEK

In het centrum van Eindhoven vind je TILT, een winkel vol vintage design en antiek en een geselecteerd assortiment kunst uit de collectie van Onterfd Goed.                                                                                                                                                                                                                          Willemstraat 23                                                                                               5611 HB Eindhoven                                                      open: vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00