Herbestemming van Nederlands erfgoed

Voor een bescheiden bedrag word je eigenaar van een verweesd, authentiek historisch object of kunstwerk afkomstig uit Nederlandse collecties

De link hiernaast brengt je direct naar onze vernieuwde webshop. Goed doorzoekbaar doordat je een voorselectie kunt maken op prijs, formaat, kleur of techniek, of je kunt gericht op achternaam van kunstenaar zoeken. Op dit moment staan er ruim 700 werken online en in de komende weken zorgen we ervoor dat de hele collectie zichtbaar wordt. We berekenen geen verzendkosten in Nederland. Sommige werken zijn niet per post te verzenden in verband met glas of een te groot formaat. Daarvoor werken we met vaste koeriers die door heel Nederland voor ons bezorgen. Een prijsopgave krijg je vooraf.

VIP-diner vrijdag 18 november

start verkoop collectie Rode Kruis

Het Gilde van Erfgezellen steunt Onterfd Goed

Stichting Onterfd Goed is een organisatie zonder winstoogmerk. We werken met vrijwilligers en stagiaires. Met zijn allen werken we hard om mooie, verweesde objecten een plek te geven. Onze klanten waarderen ons werk en vinden het belangrijk dat we dat blijven doen. Maar daarvoor hebben we dringend steun nodig. Je helpt ons door lid van het Gilde van Erfgezellen te worden. Om te laten zien dat we je bijdrage erg op prijs stellen, krijg je natuurlijk ook iets van ons terug.

Klik op de knop hier onder voor meer informatie.

De adoptiebalie voor Nederlands erfgoed

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Een maal per maand -of iets vaker als we iets bijzonders te melden hebben- sturen we een nieuwsbrief naar onze vaste klanten. We houden je op de hoogte van nieuwe collecties, aanbiedingen en onze agenda.OODE by DUTCH DESIGN YEAR

Ook in Amsterdam kun je terecht voor onterfde kunst. In de winkel van OODE (recht achter het paleis, aan het Singel) vind je unieke kunst uit de collectie van Onterfd Goed en topdesign van Nederlandse bodem.  

Singel 159a

1012 VK Amsterdam

open: dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 18:00


TILT DESIGN EN ANTIEK

In het centrum van Eindhoven vind je TILT, een winkel vol vintage design en antiek en een geselecteerd assortiment kunst uit de collectie van Onterfd Goed.                                                                                                                                                                                                                          Willemstraat 23                                                                                               5611 HB Eindhoven                                                      open: vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00